Kesäpäivät 2018

Yhdistyksen kesäpäivät järjestetään 13.-15.7.2018 Pitkäjärven vapaa-ajan keskuksella, Kokemäellä. Tervetuloa luonnon keskelle mukavaan seuraan! Yleisesti luvassa on mm. saunomista, grillaamista, houkutusten highwayta, tietovisaa ja nose work -kokeilua. Eli rentoa yhdessäoloa. Voit tulla mukaan kesäpäiville, vaikka et olisikaan ydistyksen jäsen.

Kesäpäivien kohokohtana on Jaana Pohjolan Kysytään koiralta -luento! Pohjola on valmistunut eläinten käytösneuvojaksi Portsmouthin yliopistosta vuonna 2011 ja hevosten valmentamisen, käyttäytymisen ja kouluttamisen maisteriksi (MSc) vuonna 2015. Luennolla keskitytään omistajan ja koiran välisen suhteen syventämiseen, jolloin yhteistyö sujuu helpommin. Kun ymmärrät koirasi tarpeita paremmin, vältytte molemmat turhautumiselta.

Perjantaina ohjelmassa on luvassa nyyttärit, toivomme siis jokaiselta osallistujalta jotain tuomisia. Grillataan, saunotaan ja vietetään aikaa hyvässä seurassa. Lauantaina aamupäivästä lähtien on Jaana Pohjolan luento, johon sisältyy käytännön harjoittelua. Illalla voimme tehdä halukkaille koirille houkutusten highwayn ja kokeilla nose workia. Sunnuntaina halukkaat voivat lähteä retkelle läheiselle laavulle. Houkutusten highwayta ja nose workia jatketaan tällöin, mikäli innostuneita neniä riittää.

Kesäpäivillä voit majoittua perjantaista sunnuntaihin, tai lauantaista sunnuntaihin. Vaihtoehtoisesti voit osallistua vain päiväkävijänä (sis. lounaan). Myös päiväkävijöiden tulee ilmoittautua. Majoittuminen tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, joihin koirat ovat luonnollisesti tervetulleita. Huonejärjestelyistä sovitaan tarkemmin paikan päällä. Keskuksella on mahdollista majoittua myös asuntovaunussa.

Liity kesäpäivien Facebook-tapahtumaan, jossa keskustellaan esim. kimppakyydeistä, majoitusjärjestelyistä ja nyyttäreihin liittyen allergioista!

Ohjelma

Perjantai
Kello 17 alkaen saapuminen
Nyyttärit, sauna, grillausta ja yhdessäoloa. Yhdistys tarjoaa makkarat ja muuta purtavaa!

Lauantai
Kello 09 aamiainen
Kello 12 Jaana Pohjolan ”Kysytään koiralta”- luento
Lounas
Houkutusten highway, Nose Work -opastusta
Sauna ja yhdessäoloa

Sunnuntai
09 aamiainen
Vaellus läheiselle laavulle, tai houkutusten highway/nose work -opastuksen jatko
Lounas

Hinnat

PE-SU
Hintaan sisältyy kaksi aamiaista, kaksi lounasta ja yksi iltapala sekä saunan käyttö perjantaina ja lauantaina.
Majoitus sisätiloissa: 96€ / hlö
Majoitus omassa asuntoautossa: 86€ / hlö

Liinavaatteet ja pyyhe lisähintaan 6€

LA-SU
Hintaan sisältyy yksi aamiainen, kaksi lounasta ja yksi iltapala sekä saunan käyttö lauantaina.
Majoitus sisätiloissa: 65€ / hlö
Majoitus omassa asuntoautossa: 56€ /hlö

Liinavaatteet ja pyyhe lisähintaan 6€

PÄIVÄKÄVIJÄT (LA)
Hintaan sisältyy lounas, Jaana Pohjolan kurssi ja saunan käyttö: 20€ / hlö

Huom! Alle 15-vuotiaat lapset saavat 10€ alennuksen kaikista hinnoista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kesäpäiville 29.6.2018 mennessä. Huomioithan, että myös päiväkävijöiden tulee ilmoittautua etukäteen. Tiedusteluihin vastaa Janette Piirto, janette.96@hotmail.com.

> > > Tästä ilmoittautumiseen!

Tervetuloa mukaan, vietetään mukava viikonloppu yhdessä! Laura Pyykön ottamia kuvia kesäpäiviltä 2016 löydät täältä.