Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet eli vuosijäsenet ja perhejäsenet. Perheenjäsenet kuuluvat varsinaisen jäsenen perheeseen ja asuvat hänen kanssaan samassa taloudessa (perhejäsenelle ei lähetetä erikseen yhdistyksen julkaisuja tai kiertokirjeitä). Lisäksi yhdistyksen jäseninä voi olla kannatusjäseniä, kunniajäseniä ja tuomarijäseniä.

Jäsenenä saat kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Shibasanomat-jäsenlehden. Liittyessäsi kesken vuotta saat kuluvan vuoden Shibasanomat sähköisinä versiona. Lisäksi olet oikeutettu osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin (esim. vuosikokous, kesäpäivät, koulutus-/harrastuspäivät) sekä kilpailuihin. Jäseneksi voit liittyä vaikket shibaa omistaisikaan. Jäsenmaksu erääntyy vuoden alussa.

Jäsenmaksut 2017

  • vuosijäsen 25 euroa
  • perhejäsen 6 euroa
  • pentuejäsen 12 euroa (kasvattajan ilmoittaessa jäseneksi)

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, joka anoo jäsenyyttä hallitukselta ja jonka hallitus hyväksyy jäseneksi. Jäsenen, joka ei 31.3. mennessä ole maksanut erääntynyttä jäsenmaksua, hallitus katsoo eronneeksi yhdistyksestä ja poistaa jäsenluettelosta.

Voit maksaa jäsenmaksusi vuoden alussa yhdistyksen tilille FI25 1029 3500 2730 98. Viitenumero on jäsennumerosi, jonka löydät mm. lehden osoitetarrasta. Voit tiedustella sitä myös jäsensihteeriltä (ks. yhteystiedot).

* * * Liity jäseneksi: täytä jäsenanomus tästä! * * *

Kasvattajan ilmoittamat pentuejäsenet

Kasvattajat, jotka ovat yhdistyksen jäseniä, voivat ilmoittaa pennunostajia jäseneksi alennettuun hintaan.

Ilmoita pentuejäsenet täyttämällä tämä lomake.

Osoitteenmuutos

Jos osoitteesi on muuttunut, muista ilmoittaa siitä yhdistykselle, jotta jäsenlehti ja vuosikokouskutsu löytävät perille postilaatikkoosi! Voit itse muokata osoitetietojasi jäsenrekisterijärjestelmässä. Kirjaudu järjestelmään tunnuksillasi ja vaihda osoitteesi. Tarvittaessa voit olla yhteydessä jäsensihteeriin (suomenshiba(at)gmail.com). Jäsenrekisterin osoite on https://www.flomembers.com/suomen-shiba.