Jäsenyys

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet eli vuosijäsenet ja perhejäsenet. Perhejäsenet kuuluvat varsinaisen jäsenen perheeseen ja asuvat hänen kanssaan samassa taloudessa (perhejäsenelle ei lähetetä erikseen yhdistyksen julkaisuja tai kiertokirjeitä). Lisäksi yhdistyksen jäseninä voi olla kannatusjäseniä, kunniajäseniä ja tuomarijäseniä.

Jäsenenä saat kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Shibasanomat-jäsenlehden. Liittyessäsi kesken vuotta saat kuluvan vuoden Shibasanomat sähköisinä versiona. Lisäksi olet oikeutettu osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin (esim. vuosikokous, kesäpäivät, koulutus-/harrastuspäivät) sekä kilpailuihin. Jäseneksi voit liittyä vaikket shibaa omistaisikaan. Jäsenmaksu erääntyy vuoden alussa.

Jäsenmaksut 2024

  • vuosijäsen 28 euroa
  • perhejäsen 10 euroa
  • pentuejäsen 15 euroa


Pentuejäsenten ilmoittaminen on jäsenetu yhdistykseen kuuluville kasvattajille. Kasvattajalla tulee olla kennelnimi. Näin haluamme tukea vastuullista koirankasvatusta.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, joka anoo jäsenyyttä hallitukselta ja jonka hallitus hyväksyy jäseneksi. Jäsenen, joka ei määräaikaan mennessä ole maksanut erääntynyttä jäsenmaksua, hallitus katsoo eronneeksi yhdistyksestä ja poistaa jäsenluettelosta.

Voit maksaa jäsenmaksusi vuoden alussa yhdistyksen tilille FI25 1029 3500 2730 98. Viitenumero on jäsennumerosi, jonka löydät mm. lehden osoitetarrasta. Voit tiedustella sitä myös jäsensihteeriltä (ks. yhteystiedot).

Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä jäsenanomus:

Jos haluat ilmoittaa pentuejäseniä, täytä alla oleva lomake:

Jäsenrekisteri­järjestelmä ja osoitteen­muutokset

Yhdistyksellä on käytössä sähköinen jäsenrekisterijärjestelmä. Jäsenrekisterin osoite on https://www.flomembers.com/suomen-shiba. Jäseneksi liityttyäsi saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Jatkossa voit muuttaa omia tietojasi itse järjestelmän kautta. Voit mm.

  • muuttaa osoitetietojasi
  • muuttaa sähköpostiosoitettasi
  • jäättää eroanomuksen

Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää järjestelmää lähettämään sähköpostiisi salasanan vaihtolinkin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä jäsensihteeriin (jaana.jarvinen(at)simetra.fi).

Rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä: Rekisteriseloste. Flomembersin omaan tietosuojakäytäntöön voit tutustua täällä.