Kevätkokouskutsu 29.5.2022

Tervetuloa Suomen Shiba ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen!

Aika: sunnuntai 29.5. klo 12.00

Paikka: Tuomarinkylän vinttikoirakeskus (Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki)

Kokouksessa käsitellään vuoden 2021 tilinpäätös ja vuosikertomus sekä päätetään vastuuvapaudesta myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille. Kokouksen yhteydessä on kahvitarjoilu. Kokouksen esityslistan voit ladata tästä:

Sääntömuutoksen myötä kokouksessa on nyt mahdollista käyttää valtakirjoja. Jos et itse pääse paikalle kokoukseen, voit valtuuttaa jonkun käyttämään äänioikeuttasi. Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksessa on jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä yksi ääni, jota hän käyttää läsnä olevana tai valtuutettunsa kautta. Valtuutetulla voi olla enintään yhden (1) jäsenen antama valtakirja. Valtakirjapohjan voit ladata tästä:

Vinttikoirakeskukselle voi tuoda koiria, joten voit halutessasi ottaa shibasi mukaan tapahtumaan. Kokouksen päätyttyä voivat halukkaat tehdä yhteislenkin Tuomarinkartanon ympäristössä. Huomaathan, että rata-alueelle meno on kuitenkin kielletty.

Tila on varattu meille klo 11 alkaen, ja kokous alkaa klo 12.00. Toivomme, että kaikki tulevat ajoissa paikalle, erityisesti jos heillä on tarkistettavia valtakirjoja. Jos sinulla on kysyttävää kokouksesta, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen suomenshiba@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!