Suomen Shiba Ry x Petotestit® 18.9.2022

Yhteistyössä Petotestit®.

Heti mätsäristä seuraavana sunnuntaina mentiin taas: oli aika yhdistyksen järjestämälle Petotestille! Testi järjestettiin Hämeenlinnassa Pekolan lavan piha-alueella, jossa saimme olla ilman häiriöitä ja koirat pystyivät keskittymään suoritukseensa täysillä. Sään puolesta ei ole paljoakaan sanottavaa, saatiin nauttia päivän aikana niin auringonpaisteesta kuin kaatosateestakin…

Shiboja oli ilmoitettu mukaan kaiken kaikkiaan 11 kappaletta, ja melkein kaikki shibat oli aikataulutettu mukavasti peräkkäin. Oli ihana nähdä kuinka kaikki shibanomistajat tulivat ajoissa tai jäivät paikalle seuraamaan toisten shibojen suorituksia ja keskustelemaan niistä! Kaikki koirat yhtä (susi) lukuunottamatta testattiin tänään karhulla. Moni oli pedon nähtyään sitä mieltä, että voisi lähteä vaikka takaisin autolle, mutta asiantuntevalla vahvistuksella Asko sai shiboista esiin omistajilleen ihan uusia puolia. Tulipa jopa vitsailtua, että yhdistys voisi nyt perustaa oman karhujaoston kun erinomaisia karhukoiria tuntui kuorituvan melkeinpä jokaisesta shibasta!

Tapahtumapäivä oli pitkä mutta antoisa, ja seuraavat testipäivät ovat jo suunnittelussa. Tervetuloa uudelleen ja kiitos kaikille osallistujille sekä Petotesteille® mahtavasta testipäivästä!

Julia kuvasi yhdistykselle kaikki osallistuneet shibat ja kuvat löytyvät täältä. Koiranomistajat ja -kasvattajat saavat käyttää ilman erillistä lupaa, mutta kuvien yhteydessä täytyy mainita kuvaajaksi Julia Suuriniemi/Suomen Shiba Ry.