Uusi JTO ja PEVISA-ohjelma vuosi­kokouksen käsittelyyn

Vuosikokous järjestetään tänä vuonna 24.3. Helsingissä (Taiteentekijäntie 7, 00350 HKI). Paikalle voi saapua klo 10.30 alkaen. Aamupäivällä tarjoamme aamukahvit, ja ennen kokousta on mahdollista keskustella yhdessä esimerkiksi shiban PEVISA-ohjelmasta. Varsinainen kokous alkaa klo 12.00.

Yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa käsitellään tilinpäätös, toimintakertomus ja toimintasuunnitelma. Lisäksi vahvistetaan tulo- ja menoarvio vuodelle 2019. Kokouksessa valitaan yhdistyksen uudet toimihenkilöt. Muista kuin esityslistassa mainitusta asioista voidaan keskustella, ja vuosikokous onkin oiva tilaisuus olla vaikuttamassa yhdistyksen toimintaan. Kuulemme mielellämme toiveita esimerkiksi lehden sisällön tai kesäpäivien ohjelman suhteen.

Tässä kokouksessa päätetään myös rodun uudesta jalostuksen tavoiteohjelmasta vuosille 2020-2024. Esitys uudesta JTO:sta on ladattavissa tekstin alla olevasta linkistä, käythän siis tutustumassa siihen ennen kokousta.

Shiban nykyinen PEVISA-ohjelma päättyy tämän vuoden lopussa. Kokouksessa äänestetään uuden PEVISA-ohjelman (2020-2024) sisällöstä. PEVISA-ohjelma vaikuttaa pentueen rekisteröintiehtoihin ja siihen, millaisia koiria käytetään jalostukseen. Myös PEVISA-esityksen näet tekstin alla olevasta linkistä.

Kokouksen jälkeen jaetaan vuoden shibat 2018 -kilpailun palkinnot sekä muut muistamiset. Tarjolla on iltapäiväkahvit.

Huomioithan, että yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kokouksessa ei voi äänestää valtakirjalla. Tilaan ei tällä kertaa voi tuoda koiria. Tervetuloa mukaan!