Vuoden shibat 2019 -kilpailu

Yhdistys palkitsee vuosittain vuoden voitokkaimmat shibat Vuoden shibat -kilpailussa. Kilpailussa on sekä näyttely- että harrastussarjoja, ja koiran voi ilmoittaa kaikkiin sarjoihin, joihin oikeuttavia tuloksia se on vuoden aikana saanut. Jokaisen sarjan voittaja saa palkinnon, ja kolme parasta saavat diplomin. Palkinnot ja diplomit jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Vuoden näyttelyshiba -sarjan voittaja saa myös Akita ry:n lahjoittaman yhdistyksen kiertopalkinnon. Tulokset julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla sekä Shibasanomissa.

Ilmoittautuminen

Vuoden shibat 2019 -kilpailuun täytyy ilmoittautua 15.1.2020 mennessä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen vuodenshibat@gmail.com. Yhdellä sähköpostilla ilmoitetaan yksi koira, ja viestin otsikoksi tulee sarja, jossa koira kisaa (esim. Vuoden nuori). Jos koira kisaa useammassa sarjassa, ilmoita se eri sähköposteilla jokaiseen sarjaan. Myös kasvattajaluokan KP:t/sijoitukset ilmoitetaan tähän samaan osoitteeseen.

Harrastussarjojen säännöt eivät ole muuttuneet. Myös harrastussarjoihin ilmoittaudutaan sähköpostitse. Yhdellä sähköpostilla ilmoitetaan yksi koira, ja viestin otsikoksi tulee sarja, jossa koira kisaa (esim. Vuoden agilityshiba). Jos koira kisaa useammassa sarjassa, ilmoita se eri sähköposteilla jokaiseen sarjaan.

Katso lisätietoja kilpailusta ja pistelaskutaulukot täältä.

Malli-ilmoitus:

Malli-ilmoitus näyttelysarjoihin.
Otsikko: kilpailusarja. Perustiedot: koiran virallinen nimi, omistajan nimi sekä kasvattajan nimi. Näyttelyt: paikka, päivämäärä, sijoitus, osallistuneiden koirien määrä sekä lopullinen pistemäärä. Jos et ole varma pistemäärästä, ilmoita vain näyttelyn sekä sijoituksen tiedot.