Kevätkokouskutsu 16.4.2023

Aika: sunnuntai 16.4. klo 12.00

Paikka: Juustoportti Ylöjärvi (Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi)

Kokouksessa käsitellään vuoden 2022 tilinpäätös ja vuosikertomus sekä päätetään vastuuvapaudesta myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille. Lisäksi kokouksessa on valittava yksi uusi hallituksen jäsen (kausi vuoden 2023 loppuun) sekä jalostustoimikunnan puheenjohtaja (kausi vuoden 2023 loppuun). Kokouksen yhteydessä on kahvitarjoilu. Ilmoitathan meille viimeistään to 13.4. klo 21 mennessä tällä lomakkeella, jos tiedät olevasi tulossa kokoukseen. Näin osaamme varata oikean määrän tarjoiluja sekä varautua erikoisruokavalioihin. Yhdistyksen kokoukset ovat avoimia, joten osallistua voi toki myös ilman ilmoittautumista.

Kokouksessa on mahdollista käyttää valtakirjoja. Jos et itse pääse paikalle kokoukseen, voit valtuuttaa jonkun käyttämään äänioikeuttasi. Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksessa on jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä yksi ääni, jota hän käyttää läsnä olevana tai valtuutettunsa kautta. Valtuutetulla voi olla enintään yhden (1) jäsenen antama valtakirja. Valtakirjapohjan löydät erillisenä liitteenä sinulle lähetetystä sähköpostista.

Tila on varattu meille klo 11 alkaen, ja kokous alkaa klo 12.00. Toivomme, että kaikki tulevat ajoissa paikalle, erityisesti jos heillä on tarkistettavia valtakirjoja. Jos sinulla on kysyttävää kokouksesta, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen suomenshiba@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!