Tervetuloa shibojen kesäpäiville 2023!

Yhdistyksen kesäpäivät järjestetään 14.-16.7.2023 Nuorisokeskus Marttisessa, Virroilla. Tervetuloa luonnon keskelle mukavaan seuraan! Luvassa on mm. saunomista, grillaamista, harrastuskokeiluja shiban kanssa ja leikkimielisiä kilpailuja. Tänä vuonna ohjelmassa on myös Nina Laihon luento ja käytännön harjoitus aiheista hihnakäytös ja motivointi. Pääset siis heti harjoittelemaan luennon oppeja myös käytännössä koirasi kanssa. 

Marttinen sijaitsee kauniilla Herraskylän saarella Virroilla. Aluetta ympäröivät järvet ja joet sekä kanava. Majoitustilat sijaitsevat järven rannalla viihtyisissä mökeissä. Alueella on käytössämme myös grillikota sekä hiekkakenttä agilityesteineen. Majoitumme mökeissä, joissa on yhteiskeittiö, 3-4 makuuhuonetta, oleskelutilat, vessa, pesuhuone ja sauna. Marttisilla on uimaranta sekä ihmisille että koirille.

Kesäpäivillä voit majoittua perjantaista sunnuntaihin tai lauantaista sunnuntaihin. Vaihtoehtoisesti voit osallistua vain lauantaina päiväkävijänä. Majoittuminen tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, joihin koirat ovat luonnollisesti tervetulleita. Huonejärjestelyistä sovitaan tarkemmin ilmoittautumisajan päätyttyä. Keskuksella on mahdollista majoittua myös asuntovaunussa. Voit tulla mukaan kesäpäiville, vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kesäpäiville 16.6.2023 mennessä. Huomioithan, että myös päiväkävijöiden tulee ilmoittautua etukäteen, viimeistään 2.7.2023. Tiedusteluihin vastaa Jaana Järvinen, jaana.jarvinen@simetra.fi.

Alustava ohjelma

Perjantai

Saapuminen ja majoittuminen alkuillasta, kukin omien aikataulujen mukaan. Grillaamme, kun porukka alkaa olla kasassa.

Lauantai

Aamupäivällä aamupala lenkki omaan tahtiin, päiväkävijät saapuvat.
11:00-13:00 Nina Laihon luento
13:00 Lounas
14:00-15:00 Nina Laihon käytännön harjoitukset
16.00 Ohjelmaa
18:00-23:00 Sauna, ohessa grillailua ja oleilua

Sunnuntai

Aamiainen omaan tahtiin
10.00 Yhteislenkki
12.00 Huoneiden luovutus
12.00 Lounas
Kotiinlähtö

Hinnat

Huom. 4-12-vuotiaat: -50% hinnoista..

Majoittuminen yhden hengen huoneessa on mahdollista, jos ilmoittautujien määrä tämän sallii. Lisätietoja jaana.jarvinen@simetra.fi.

PE-SU

  • Yöpyminen, liinavaatteet, kaksi lounasta, luento ja muu ohjelma, sauna, tulipaikan ja hiekkakentän käyttö agilityesteineen
  • Majoitus sisätiloissa: 134€ / hlö, yhden hengen huone 174€ / hlö
    Majoitus omassa asuntoautossa: 60€ / 2 vrk + 21€ / hlö

LA-SU

  • Yöpyminen, liinavaatteet, kaksi lounasta, luento ja muu ohjelma, sauna, tulipaikan ja hiekkakentän käyttö agilityesteineen.
  • Majoitus sisätiloissa: 88€ / hlö, yhden hengen huone 108€ / hlö
    Majoitus omassa asuntoautossa: 30€ / vrk + 21€ / hlö

PÄIVÄKÄVIJÄT (LA)

Hintaan sisältyy lounas, saunan käyttö, luento ja muu ohjelma sekä illalla tulipaikan käyttö nyyttärihengessä: jäsenet 20€ / hlö, muut 25€ /hlö