Tule mukaan RotuRaceen!

Roturace starttaa taas Hyvinkään vinttikoiraradalla 8.-9.6.2019. RotuRace on leikkimielinen joukkuejuoksukilpailu koirille, jossa kukin koira vuorollaan juoksee radalla vieheen perässä lyhyen matkan. Kisa järjestetään Hyvinkään vinttikoiraradalla. Jokaisen koiran aika mitataan, ja joukkueiden kesken kisataan siitä, kuka on nopein. Shibat juoksevat mini (säkä alle 40 cm) tai midi-sarjassa. Joukkue koostuu neljästä koirasta ja varakoirista. Hauska edustava nimi joukkueelle on suotavaa, ja tietysti pukeutuminen, sillä paras puku palkitaan. Tänä vuonna kilpaillaan #paraspuku2019-kilpailussa. Ideana on, että joukkue lisää Instagram-sovellukseen kuvan joukkueasustaan ja liittää siihen hastagit #paraspuku2019 ja #roturace. 

Juostava matka on 80m (rata on aidattu) ja tyyli täysin vapaa – omistaja saa käyttää kaikki mahdolliset keinot innostaessaan koiransa huippuvauhtiin tai jopa itse juosta tuon matkan koiransa puolesta, jos koira päättää tehdä tenän juostavan matkan suhteen! Juuri tämä tekee RotuRacesta niin hauskan; mukaan voivat tulla ihan kaikki koirat rodusta, harrastustaustasta tai koiran taidoista riippumatta! 80m voi taittua tyylikkäästi kävellen ja maata haistellen tai hurjana ajo-haukkua kiljuen! Ja tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa.

Suomen shiba ry sponsoroi tapahtumaan kahden joukkueen osallistumismaksun yhdistyksen jäsenten osalta. Rajoituksena on yksi koira per omistaja, ja etusijalla joukkueeseen ovat yhdistyksen jäsenet. Muut kuin yhdistyksen jäsenet maksavat osallistumisensa itse (10€).Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset Taru Mäkelälle (dreaming.w@hotmail.com) 16.5. mennessä. Joukkueet täytyy ilmoittaa kisaan 19.5.

Tule mukaan RotuRaceen pitämään hauskaa ja nauttimaan vauhdin hurmasta!

Paikalla on myös valokuvauspalvelu ja buffet. Tapahtuman aikana järjestetään Match show, jossa on drive-in luokka. Lisätietoja tapahtumasta http://www.egu.fi/roturace