Vuoden shibat 2018 -kilpailu

Yhdistys palkitsee vuosittain vuoden voitokkaimmat shibat. Vuoden shibat -kilpailussa on sekä näyttely- että harrastussarjoja. Tulokset julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla sekä Shibasanomissa. Jokaisen sarjan voittaja saa palkinnon, ja kolme parasta saavat diplomin. Palkinnot ja diplomit jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Näyttelysarjojen sääntöjä on uudistettu tälle vuodelle palautteen perusteella.

Ilmoittautuminen

Vuoden shibat 2018 -kilpailuun täytyy ilmoittautua 15.1.2019 mennessä. Ilmoittautuminen (ja tiedustelut) sähköpostilla osoitteeseen vuodenshibat@gmail.com. Yhdellä sähköpostilla ilmoitetaan yksi koira, ja viestin otsikoksi tulee sarja, jossa koira kisaa (esim. Vuoden nuori). Jos koira kisaa useammassa sarjassa, ilmoita se eri sähköposteilla jokaiseen sarjaan. Myös kasvattajaluokan KP:t/sijoitukset ilmoitetaan tähän samaan osoitteeseen.

Harrastussarjojen säännöt eivät ole muuttuneet. Myös harrastussarjoihin ilmoittaudutaan sähköpostitse. Yhdellä sähköpostilla ilmoitetaan yksi koira, ja viestin otsikoksi tulee sarja, jossa koira kisaa (esim. Vuoden agilityshiba). Jos koira kisaa useammassa sarjassa, ilmoita se eri sähköposteilla jokaiseen sarjaan.

Lisätietoja kilpailusta täältä.

Malli-ilmoitus:

Otsikko: kilpailusarja. Ilmoitus: koiran virallinen nimi, omistajan nimi sekä kasvattajan nimi. Näyttelyt: paikka, päivämäärä, sijoitus, osallistuneiden koirien määrä sekä lopullinen pistemäärä. Mikäli et ole varma pistemäärästä, ilmoita vain näyttelyn sekä sijoituksen tiedot.