Vuoden shibat kilpailu, ilmoita koirasi 7.1. mennessä!

Vuoden shibat -kilpailussa yhdistys palkitsee kuluneen vuoden voitokkaimmat shibat. Kilpailussa on sekä näyttelysarjoja että harrastussarjoja, ja koiran voi ilmoittaa kaikkiin niihin sarjoihin, joista sillä on tuloksia. Jotta koira voi osallistua kilpailuun, täytyy vähintään yhden sen omistajista olla Suomen shiba ry:n jäsen. Myös kasvattajakisaan osallistuvien täytyy olla yhdistyksen jäseniä. Jokaisen sarjan voittaja saa palkinnon, ja kolme parasta saavat diplomin. Palkinnot ja diplomit jaetaan yhdistyksen vuosikokouksessa.

Tälle vuodelle näyttelysarjojen pistelasku on kokonaan uusittu ja siitä on tehty osallistujamäärään perustuva. Aiempi pistelasku perustui näyttelytyypille. KV-näyttelyissä ei kuitenkaan ole välttämättä suurempaa osallistujamäärää kuin ryhmänäyttelyissä, joten emme näe syytä painottaa niissä menestymistä. Lisäksi ensi vuonna on tulossa uusi näyttelytyyppi, NORD-näyttelyt. Pistelaskuun on lisätty mukaan SA-laatuarvosanat, sillä niiden merkitys on kasvanut. Vuonna 2017 pistelaskuun lisätään mukaan yhdistyksen open show. Siitä saatavat pisteet on merkitty mukaan jokaiseen näyttelysarjan ilmoittautumislomakkeeseen.

Sarjakohtaiset säännöt:

Näyttelysarjojen säännöt näet tästä linkistä

Harrastussarjojen säännöt näet tästä linkistä

Ilmoittautuminen

Vuoden shibat 2017 -kilpailuun täytyy ilmoittautua 7.1.2018 mennessä. Kaikki tiedustelut ja kysymykset osoitteeseen janette.96@hotmail.com. Jos lomakkeissa tai säännöissä on jotain huomautettavaa, palaute myös samaan osoitteeseen. Näistä linkeistä pääset suoraan ilmoittautumislomakkeisiin:

Näyttelysarjat:

Harrastussarjat:

Kilpailun yleiset säännöt:

  1. Kaikissa sarjoissa ainakin yhden koiran omistajista on oltava Suomessa asuva Suomen shiba ry:n jäsen.
  2. Koiran voi ilmoittaa kaikkiin niihin sarjoihin, joihin oikeuttavia tuloksia se on vuoden aikana saavuttanut.
  3. Vuoden kasvattaja -sarjaan osallistuvan kasvattajan on oltava Suomessa asuva Suomen shiba ry:n jäsen. Vuoden kasvattaja -sarjaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan pisteet lasketaan Vuoden näyttelyshiba -sarjan perusteella. Kasvattajaluokassa saa jokaisesta kasvattajaluokan KP:sta 10 pistettä, joten kasvattajien tulee erikseen ilmoittaa vuonna 2016 saamiensa kunniapalkintojen määrä sekä mahdolliset kasvattajakilpailujen ryhmäsijoitukset alla olevalla lomakkeella.
  4. Vuoden shibat -kilpailun sääntöjä voidaan muuttaa jäsenistön niin vaatiessa, tai mikäli yleiset näyttely-/kilpailu- tai koesäännöt muuttuvat ratkaisevasti niin, että hallitus käsittelee asian ja hyväksyy muutosesityksen.