Syyskokouskutsu

Tervetuloa Suomen Shiba ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Aika: sunnuntai 5.12. klo 11.30 alkaen
Paikka: Tuomarinkylän vinttikoirakeskus (Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki)

Yhdistyksen uusien sääntöjen mukainen syyskokous järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Kokouksessa valitaan uudet toimihenkilöt, joiden toimikausi alkaa vuoden 2022 alusta, sekä päätetään mm. ensi vuoden budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan enemmän yhdistyksen toimintaan tai vaikkapa lehden tekoon, kokous on myös hyvä paikka tulla tutustumaan nykyisiin aktiiveihin. Kokouksen esityslistan voit ladata tästä:

Sääntömuutoksen myötä kokouksessa on nyt mahdollista käyttää valtakirjoja. Jos et itse pääse paikalle kokoukseen, voit valtuuttaa jonkun käyttämään äänioikeuttasi. Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksessa on jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä yksi ääni, jota hän käyttää läsnä olevana tai valtuutettunsa kautta. Valtuutetulla voi olla enintään yhden (1) jäsenen antama valtakirja. Valtakirjapohjan voit ladata tästä:

Pyrimme järjestämään kahvitarjoilun, mutta koronavirustilanteesta johtuen pidämme tapahtuman muuten pienimuotoisena ja kompaktina.

Vinttikoirakeskukselle voi tuoda koiria, joten voit ottaa shibasi mukaan tapahtumaan. Kokouksen päätyttyä voivat halukkaat tehdä yhteislenkin Tuomarinkartanon ympäristössä. Huomaathan, että rata-alueelle meno on kuitenkin kielletty.

Käytäthän tapahtumassa kasvomaskia ja saavut paikalle vain oireettomana. Jos sinulla on kysyttävää kokouksesta, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen suomenshiba@gmail.com.

Tila on varattu meille klo 11 alkaen, ja kokous alkaa klo 11.30. Toivomme, että kaikki tulevat ajoissa paikalle, erityisesti jos heillä on tarkistettavia valtakirjoja.

Jos olet osallistumassa kokoukseen, ilmoittauduthan mieluusti mukaan pe 3.12. klo 18 mennessä alla olevasta linkistä. Näin voimme arvioida osallistujamäärän järjestelyjä varten. Ilmoitathan myös mahdolliset allergiat tai erikoisruokavaliot. Ilmoittautuminen ei ole pakollinen tai sitova, ja paikalle voi tulla, vaikkei olisi ilmoittautunut. Kiitos!

Tervetuloa mukaan!