Kippurakauppa

Yhdistyksen omassa Kippurakaupassa on tällä hetkellä myynnissä muutamia tuotteita, kuten pikeepaitoja, lehtiä ja vuosikirjoja. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä tilauksen, ota yhteyttä kaupan sähköpostiin: kippurakauppa@gmail.com.


Pikeepaidat

Juhlavuoden pikeepaitoja on jäljellä 2 kappaletta. Paita on violetti ja siinä on origami-tyyppinen shiban kuva, joka on myös juhlavuoden logossa. Kaikki paidat ovat ladyfit-mallia (kuvassa oikealla). Kokoja jäljellä: S/36 (2 kpl). Paidan hinta on 20,00€ (sis. pk).  Viimeiset kappaleet nyt alennettuun hintaan 10,00€ (sis. pk.)!

Shibasanomat

Ylimääräisten lehtien hinta on 5,00€/kpl (sis pk.)

Vuosikirjat

Vuosikirjassa julkaistaan kaikki shibojen näyttelyarvostelut kyseiseltä vuodelta. Vuodesta 2015 alkaen pyrimme julkaisemaan myös harrastustuloksia sekä tilastoja terveystuloksista. Vuosikirjassa on kuvia kyseisenä vuonna menestyneistä shiboista. Vuosikirjan on hyvä lähde, kun haluat esimerkiksi tutustua tietyn koiran näyttelyarvosteluihin tai katsoa, miten joku tuomari on arvostellut shiboja.

Yhdistyksen jäsenten on mahdollista tilata painettu vuosikirja etukäteen itselleen. Kirja julkaistaan aina myös sähköisesti.

Vuosikirja 2011–2013

Sähköinen vuosikirja on luettavissa täällä.

Vuosikirja 2014 & 2015

Painettu vuosikirja on ilmestynyt. Painetun kirjan voi ostaa itselleen hintaan 5,00 € (sis. pk). Sähköinen vuosikirja on luettavissa täällä.