Tervetuloa kesäpäiville!

Ilmoittautuminen kesäpäiville on avattu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.6.2018.


Yhdistyksen kesäpäivät järjestetään 13.-15.7.2018 Pitkäjärven vapaa-ajan keskuksella, Kokemäellä. Viime vuonna pidimme taukoa kesäpäivien järjestämisestä open show -näyttelyn vuoksi. Tänä vuonna perinteiset kesäpäivät ovat jälleen ohjelmassa, ja luvassa on rentoa yhdessäoloa shibaporukalla!

Perjantaina ohjelmassa on luvassa nyyttärit, toivomme siis jokaiselta osallistujalta jotain tuomisia. Grillataan, saunotaan ja vietetään aikaa hyvässä seurassa. Lauantaina aamupäivästä lähtien on Jaana Pohjolan luento, johon sisältyy käytännön harjoittelua. Illalla voimme tehdä halukkaille koirille houkutusten highwayn ja kokeilla nose-workia. Sunnuntaina halukkaat voivat lähteä retkelle läheiselle laavulle. Houkutusten highwayta ja nose-workia jatketaan tällöin, mikäli innostuneita neniä riittää.

Kesäpäivillä voit majoittua perjantaista tai lauantaista sunnuntaihin tai osallistua vain lauantaina päiväkävijänä. Lauantain päiväkävijöille hintaan sisältyy lounas, Jaana Pohjolan koulutus ja sauna. Majoittua voi 2-3 hengen huoneissa tai omassa asuntoautossa. Voit osallistua tapahtumaan, vaikka et olisi yhdistyksen jäsen. Kaikkien osallistujien on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen! Tarkemmat hintatiedot, ohjelman ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä: Kesäpäivät 2018.