Shibojen erikoisnäyttely 8.7.2023

Suomen Shiba ry:n järjestämä oma pääerikoisnäyttely ensimmäistä kertaa! Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen tilaisuuteen Espoon Marketanpuistoon ensi kesänä. 

Näyttelyssä on myös luokat pienille ja isoille pennuille (5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk), jälkeläisluokka sekä epävirallinen pet-luokka. Näyttelyn ilmoittautuminen on avattu, ilmoittautumismaksut:

 • Ilmoittautuminen 19.6. mennessä (vain online-ilmoittautuminen)
  1. koira 35€
  saman omistajan 2. jne koira 30€
  pennut ja veteraanit 30€
  yli 10v veteraanit veteraaniluokkaan ilmoitettuna 0€
 • Ilmoittautumismaksut 20.-26.6. välisenä aikana (vain online-ilmoittautuminen)
  50€ / koira
  (koskee kaikkia virallisia luokkia)

Tuomariksi saapuu Helle Røschke Tanskasta. Helle on pitkänlinjan shibakasvattaja ja usealle onkin hänen kennelnimi Ai-We-Sed-So tuttu jo ennestään. Varatuomarina on Tarja Kolkka.

Huomioithan, että näyttelyalueelle saapuvien turistikoirienkin kohdalle sovelletaan samoja koiranäyttelysääntöjä kuin näyttelyyn osallistuviin eli tarkistathan, että rokotukset on voimassa.

Näyttelyn jälkeen n. klo 17 tuomarimme Helle Røschke pitää pienen luennon shiboista kaikille kiinnostuneille yhteisen päivällisen jälkeen Cafe Margretebergin tiloissa näyttelypaikan yhteydessä. Osallistuminen on ilmainen mutta ruokien hintaluokka tulee olemaan jotain 20-30€ välillä. Sitova ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen 26.6. mennessä shibaerkkari@gmail.com.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet erikoisnäyttelyn omilla sivuilla: Shibojen erikoisnäyttely 2023