Tervetuloa yhdistyksen syyskokoukseen ja pikkujouluihin 11.12.2022

Yhdistyksen uusien sääntöjen mukainen syyskokous järjestetään Pohjois-Hämeen kennelpiirin tilassa, osoitteessa Tampereentie 484. Kokous järjestetään 11.12.2022. Kokouskutsun ja kokouksen esityslistan löydät alta. Toivomme, että kokoukseen tulijat ilmoittautuvat etukäteen, jotta osaamme arvioida tarjoilujen määrän sekä huomioida erikoisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan. Kokoukseen saapuminen ei kuitenkaan edellytä ennakkoilmoittautumista. Jos et itse pääse paikalle kokoukseen, voit valtuuttaa jonkun käyttämään äänioikeuttasi. Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksessa on jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä yksi ääni, jota hän käyttää läsnä olevana tai valtuutettunsa kautta. Valtuutetulla voi olla enintään yhden (1) jäsenen antama valtakirja. Valtakirjapohjan löydät tämän uutisen alta.

Syyskokouksen jälkeen kahvittelemme ja pidämme arpajaiset pikkujoulutunnelmissa.

Kokouksen yhteydessä on luento ”Koiran nivelten terveys kasvavasta pennusta vauhdikkaisiin vanhuksiin”, jonka pitää Pirkko Syrjäläinen, Hill’s asiantuntijaeläinlääkäri.

Luennolla käsitellään koiran nivelten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Luennolla opit mm. millainen on nivelen rakenne, miten tuetaan pennun tervettä kasvua, mitä on nivelrikko ja kuinka ruokinta voi olla osa nivelrikon hoitoa. Jos sinulla on kysymyksiä luennoitsijalle, voit jättää niitä etukäteen alta: