Vuosikirjan 2018-2019 ennakkotilaus

Voit nyt ennakkotilata 2018-2019 vuosikirjan! Vuosikirjasta löydät kootusti pentueet, tuonnit, terveystutkimukset, harrastustulokset, luonnetestitulokset, näyttelyt tuloksineen ja sanallisine arvosteluineen sekä Vuoden Shiba -tulokset. Vuosikirja on A4-kokoinen, kansilehdiltään värillinen ja sisäsivuilta mustavalkoinen. Sivumäärä 90. Vuosikirja on julkaistu sähköisesti, ja voit käydä tutustumassa siihen täällä.

Ennakkotilaus sulkeutuu 31.1.2023 ja mikäli minimitilausmäärä on täyttynyt, vuosikirja saapunee painosta muutaman viikon kuluessa ja postitetaan sen jälkeen tilaajille. Vuosikirjat toimitetaan Postin XXS-pakettina, joka toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoon, tai S-pakettina (useamman kirjan tilatessasi). Tilaajat saavat sähköpostiinsa Postin lähetystunnuksen, jonka avulla voi seurata lähetystä.

Yhden kirjan hinta on 25 euroa. Jos tilaat useamman kuin yhden kirjan, hinta on 20 euroa/kpl. Hinta sisältää postikulut Suomen sisällä. Postikulut ulkomaille +5,90€.

Huomioithan, että tilaus on sitova! Voit kuitenkin perua tilauksesi 31.1.2023 kello 23:59 mennessä ottamalla yhteyttä suomenshiba@gmail.com asianmukaisesti otsikoiden.Ennakkotilaus vaatii toteutuakseen vähintään 15 tilaajaa. Mikäli minimitilausmäärä ei täyty, ennakkotilaukset raukeavat automaattisesti eikä kirjaa pystytä painamaan. 

MAKSAMINEN: Minimitilausmäärän täyttyessä laitamme tilaajille erikseen maksuohjeet sähköpostitse. Ethän siis maksa kirjaa vielä etukäteen!

Ennakkotilaa vuosikirja tästä: