Tervetuloa shibojen kesäpäiville 2024!

Yhdistyksen kesäpäivät järjestetään 26.-28.7.2023 Nuorisokeskus Marttisessa, Virroilla. Tervetuloa luonnon keskelle mukavaan seuraan! Luvassa on mm. saunomista, grillaamista, harrastuskokeiluja shiban kanssa ja rentoa yhdessäoloa.Tänä vuonna ohjelmassa on myös eläintenkouluttaja Annika Walleniuksen järjestämä virikeiltapäivä, johon kuuluu katsaus virikkeistämiseen, hauskaa yhdessä tekemistä tehtäväradalla ja nuuskuradalla. Lauantaina järjestetään myös leikkimieliset noseworkin möllikisat.

Marttinen sijaitsee kauniilla Herraskylän saarella Virroilla. Aluetta ympäröivät järvet ja joet sekä kanava. Majoitustilat sijaitsevat järven rannalla viihtyisissä mökeissä. Alueella on käytössämme myös grillikota. Majoitumme mökeissä, joissa on yhteiskeittiö, 3-4 makuuhuonetta, oleskelutilat, vessa, pesuhuone ja sauna. 
Marttisilla on uimaranta sekä ihmisille että koirille.

Kesäpäivillä voit majoittua perjantaista sunnuntaihin tai lauantaista sunnuntaihin. Vaihtoehtoisesti voit osallistua vain lauantaina päiväkävijänä. Majoittuminen tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, joihin koirat ovat luonnollisesti tervetulleita. Huonejärjestelyistä sovitaan tarkemmin ilmoittautumisajan päätyttyä. Keskuksella on mahdollista majoittua myös asuntovaunussa/-autossa. Voit tulla mukaan kesäpäiville, vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kesäpäiville 2.6.2024 mennessä. Huomioithan, että myös päiväkävijöiden tulee ilmoittautua etukäteen, viimeistään 10.7.2024.

Ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ

Tiedusteluihin vastaa Jaana Järvinen, jaana.jarvinen(a)simetra.fi.

Alustava ohjelma

Perjantai

Saapuminen ja majoittuminen alkuillasta, kukin omien aikataulujen mukaan. Grillaamme, kun porukka alkaa olla kasassa.

Lauantai

Aamupäivällä aamupala-lenkki omaan tahtiin, päiväkävijät saapuvat. Ohjelmassa Annika Walleniuksen virikeiltapäivä, lounas klo 14, yhteistä ajanviettoa ja saunomista. Illalla noseworkin möllikisat.

Sunnuntai

Yhteislenkki, lounas klo 14 ja huoneiden luovutus.

Hinnat

Huom. Alle 15-vuotiaat -10e majoituksesta

Majoittuminen yhden hengen huoneessa on mahdollista, jos ilmoittautujien määrä tämän sallii. Lisätietoja jaana.jarvinen@simetra.fi.

PE-SU

  • Yöpyminen, liinavaatteet, kaksi lounasta, luento ja muu ohjelma, sauna, tulipaikan käyttö
  • Majoitus sisätiloissa: 120€ / hlö, yhden hengen huone 160€ / hlö
    Majoitus omassa asuntoautossa/-vaunussa: 70€ / 2 vrk + 28€ / hlö

LA-SU

  • Yöpyminen, liinavaatteet, kaksi lounasta, luento ja muu ohjelma, sauna, tulipaikan käyttö
  • Majoitus sisätiloissa: 75€ / hlö, yhden hengen huone 95€ / hlö
    Majoitus omassa asuntoautossa/-vaunussa: 35€ / vrk + 28€ / hlö

PÄIVÄKÄVIJÄT (LA)

  • Hintaan sisältyy lounas, saunan käyttö, luento ja muu ohjelma sekä illalla tulipaikan käyttö nyyttärihengessä: jäsenet 25€ / hlö, muut 30€ /hlö

Aamupalan voi ostaa erikseen kumpana tahansa aamuna, hinta 10e/aamupala. Aamupala tarjolla klo 9.